Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Vești proaste pentru fani: Simona Halep nu va juca pentru România la Fed Cup

www.reuters.com
Simona Halep

Vești proaste pentru fanii Simonei Halep! Deși aceasta a fost trecută pe lista oficială pentru meciurile României de la Fed Cup cu Canada, Halep nu va juca la Cluj.

Site-ul doartenis.ro scrie că Simona Halep va sta în tribune la Cluj. Motivul îl reprezintă accidentarea suferită de jucătoarea noastră la Australian Open. Toți apropiații Simonei au sfătuit-o pe jucătoare să nu riște, mai ales că nici adversarele nu vor fi atât de dificile.

Vezi și: Sfatul psihoterapeutului: Cum îți dai seama că suferi de tot mai des întâlnitul Sindrom Burnout și cum te tratezi

În locul Simonei pe lista oficială ar urma să fie trecută Mihaela Buzărnescu, lucru confirmat chiar de ea într-un interviu pentru Adevărul: "Am fost chemată la Fed Cup, care va fi o experiență frumoasă. Mi-aș dori să joc măcar un meci, fie la simplu, fie la dublu pentru România".

România va întâlni Canada în zilele de 10 și 11 februarie, la Cluj, iar învingătoarea va juca în barajul de calificare în Grupa Mondială 1. Federația a anunțat până acum că România va fi reprezentată de Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Raluca Olaru, potrivit gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.