Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Victimele accidentului aviatic din Harghita au fost PRELUATE de elicopterul SMURD după o operațiune spectaculoasă

breaking news

Cele două persoane care s-au aflat în avionul de mici dimensiuni care a aterizat forţat în judeţul Harghita au fost preluate din zona accidentului. Ambele sunt conştiente, dar au suferit multiple leziuni. Unul dintre pacienţi este transportat cu ambulanţa la Odorheiul Secuiesc, celălalt fiind dus cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş, conform Mediafax.

Citește și: Ministerul lui Petre Daea, VERDICT care aruncă în aer războiul pornit de Liviu Dragnea pe tema legumelor cu pesticide

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, joi, că ambele persoane implicate în accidentul aviatic din judeţul Harghita au fost preluate.

”Prima persoană a fost preluată de elicopter (prin troliere) şi a fost dusă în zona în care se aflau echipajele terestre ISU şi SAJ. Ambele victime sunt conştiente şi cooperante”, a transmis IGSU.

Una dintre victime este transportată Spitalul Municipal Odorheiul Secuiesc cu o ambulanţă SMURD, iar cea de-a doua va fi transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş.

”Atât pilotul, cât şi copilotul sunt cetăţeni străini, iar relaţionarea acestora cu echipajele de urgenţă se realizează în limba engleză”, a mai transmis IGSU.

Avionul de mici dimensiuni în care se aflau cei doi a aterizat forţat, joi, într-o zonă montană din judeţul Harghita şi apoi a luat foc. Pilotul şi copilotul au reuşit să se evacueze.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.