Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Viorica Dăncilă anunţă proiecte comune cu Turcia şi Emiratele Arabe Unite

dancila erdogan dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că în vizitele efectuale în Turcia și în Emiratele Arabe Unite a prezentat proiectele în parteneriat public-privat.

Dăncilă a afirmat că a discutat cu Erdogan despre "creșterea volumului schimburilor comerciale de la 7 miliarde la 10 miliarde pe an".

CITEȘTE ȘI: Planta MINUNE care te vindecă de mai multe boli: Unde o poţi găsi

"Preşedintele Erdogan a prezentat interesul părţii turce pentru construcţia unui spital regional la Constanţa în parteneriat public-privat, un spital cu 1.000 de paturi", a afirmat Dăncilă. 

Prim-ministrul a subliniat, de asemenea, că România şi Turcia au semnat şi un memorandum în domeniul sănătăţii, document care va "promova încurajarea reciprocă a investiţiilor în sectorul sanitar", în industria farmaceutică, precum şi în cea de echipamente medicale.

Premierul a declarat că și în Emiratele Arabe Unite au fost prezentate proiectele în parteneriat public-privat și că a avut discuții cu reprezentanții unei mari companii de logistică și transport, care ar avea în plan să investească peste 100 de milioane de dolar în parcuri logistice și comerciale în România.

"Sunt interesați de construcția portului București pe canalul Dunăre – București", a mai spus Viorica Dăncilă. Ea a precizat că delegația română va avea întâlniri cu reprezentanții unui fond de investiții și o serie de întâlniri pe agricultură și economie.

CITEȘTE ȘI: Lucrurile simple care îți ÎNCETINESC metabolismul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.