Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Virgil Ianţu: 'Am contactat Covid'

Virgil Ianţu este infectat cu coronavirus! anunţul a fost făcut de prezentator pe pagina de Facebook. Acesta are o formă uşoară a virusului şi susţine că va trece cu bine peste această perioadă. Prezentatorul şi-a îndemnat urmăritorii să nu lase garda jos şi să se protejeze, anunță romaniatv.net.

”Aceasta poze e facuta astazi si poate va surprinde. Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid.

Citește și: Dan Barna, mesaj dur: ‘Această butaforie al domnului Tudorache trebuie privit în prisma propagandei politice’

Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine. Vreau sa le multumesc celor de la Spitalul Monza si acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care il fac in fiecare zi pentru noi toti. A fost o experienta care m-a facut sa ii apreciez si mai mult pe cei care in fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejați cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida!” , a scris Ianțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.