Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima persoană bolnavă de COVID-19 din judeţul Caraş-Severin, în vârstă de 73 de ani, a fost externată din Spitalul Judeţean

Pinterest
coronavirus

Ultima persoană bolnavă de COVID-19 din judeţul Caraş-Severin, o femeie de 73 de ani, internată în 20 mai la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Reşiţa, a fost tratată şi externată, miercuri, după două teste negative succesive, potrivit Prefecturii.

"Este vorba despre o pacientă în vârstă de 73 de ani care a fost internată pe data de 20 mai. Pe parcursul şederii în spital, pacientei i s-au făcut şase teste pentru depistarea SARS-CoV-2, iar patru dintre acestea au ieşit pozitive, în timp ce ultimele două, recoltate la interval de 48 de ore, au ieşit negative. În ciuda faptului că pacienta suferă de diabet zaharat şi prezintă patologie cardiovasculară, ea s-a refăcut complet, starea acesteia la externare fiind una foarte bună", arată un comunicat al Prefecturii Caraş-Severin remis AGERPRES.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Raed Arafat a eșuat la întâlnirea cu PSD, USR și Pro România

Pentru a 20-a zi consecutiv, în judeţul Caraş-Severin nu a mai fost înregistrată nicio îmbolnăvire de COVID-19, dar prefectul Cristian Gâfu îi roagă pe cetăţeni să continue respectarea normelor de igienă, prevenţie şi distanţare fizică şi să urmeze în continuare sfaturile autorităţilor, pentru a putea menţine situaţia pozitivă din judeţ.

Potrivit DSP Caraş-Severin, în judeţ s-au înregistrat şase decese provocate de SARS-CoV-2, iar o pacientă din Caraş a decedat în judeţul Timiş.

De la începutul pandemiei au fost vindecate 91 de persoane, iar numărul cazurilor pozitive a rămas 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.