Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele date despre starea lui Mircea Lucescu, internat pentru operație în spital

DigiSport
Mircea Lucescu

Emil Caras, secundul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, a vorbit, miercuri, după meciul cu FC Minai, în urma căruia campioana Ucrainei a devenit lider al campionatului, despre starea de sănătate a antrenorului principal.

"Mister este mai bine pe zi ce trece. Ieri, a vizitat centrul de antrenament, a ţinut şi şedinţă tactică şi o analiză video. Apoi s-a întos la spital. El a fost astăzi (n.r. - miercuri) la meci (n.r. - în lojă, nu pe bancă). Sperăm că mâine după-amiază va fi externat şi ni se va alătura", a declarat Caras, potrivit football24.ua.

Mircea Lucescu a avut probleme de sănătate în ultima perioadă. Mai întâi a acuzat o stare gripală, apoi a fost supus, săptămâna trecută, la Kiev, unei operaţii pentru îndepărtarea unui chist.

Tehnicianul român a lipsit de pe bancă la toate cele trei meciuri jucate în campionat de Dinamo Kiev şi de la amicalul cu Fenerbahce, de la Istanbul.

Rămâne de văzut dacă el va putea face deplasarea la Milano, unde, sâmbătă, Dinamo Kiev evoluează într-un meci amical cu campioana Italiei, Inter Milano.

Dinamo Kiev a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa FC Minai, într-un meci restanţă din etapa I a campionatului ucrainean de fotbal.

După acest rezultat, Dinamo Kiev a trecut pe primul loc în clasament, cu nouă puncte din trei jocuri. Doar Desna a mai câştigat toate meciurile şi este pe locul 2. Vorskla Poltava şi Dnipro-1 sunt pe locurile 3-4, cu câte şapte puncte.

Şahtior, principala rivală la titlu a echipei lui Lucescu, ocupă locul 7, cu şase puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.