Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele declaraţii ale lui Tăriceanu în privinţa candidaturii la Primăria Capitalei

tariceanu-constantin-alde

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a precizat, joi, că nu intenţionează să candideze pentru funcţia de primar al Capitalei, arătând că obiectivul său este succesul partidului pe care îl conduce în alegerile parlamentare.

"Sunt zvonuri, nu sunt informaţii (privind candidatura sa la Primăria Capitalei - n.r.). (...) Nu am făcut nicio declaraţie că aş merge la Primărie şi spun clar că nici nu am intenţia aceasta, aşa că subiectul acesta putem să-l închidem. Pot explica de ce. Obiectivul pe care mi l-am propus este să construiesc şi să consolidez un partid liberal în România care să fie bazat pe o forţă parlamentară. Deci, obiectivul este intrarea în Parlament a unui partid care să reprezinte oamenii care au o viziune liberală şi care pun preţ pe drepturile şi libertăţile cetăţeanului", a afirmat Tăriceanu, la o emisiune la TVR1. Întrebat pe cine intenţionează să susţină la Primăria Capitalei, Tăriceanu a răspuns: "În momentul de faţă, avem planuri multe, avem variante, avem ipoteze, nu am definitivat nimic şi mai avem timp". El a adăugat că întotdeauna competiţia la primăria generală a fost dificilă şi trebuie văzut cine vor fi candidaţii, în afară de Ludovic Orban. Călin Popescu Tăriceanu a criticat mandatul de primar general al lui Traian Băsescu, arătând că a fost unul scurt, cu puţine realizări.

"Cred că a fost un mandat foarte scurt. Sigur că pentru el a fost o trambulină politică foarte bună, nimic de zis, dar, în termeni de realizări pentru cetăţeni, puţine. Este amuzant, eu trec foarte des la pasajul Basarab şi scrie acolo: început de Băsescu şi terminat de Oprescu. Îmi pare rău pentru Oprescu să se asocieze într-un astfel de caraghioslâc, ca să-şi pună şi el numele, şi Băsescu. (...) Dacă, după 25 de ani, ne bucurăm în Bucureşti cu realizări - un pasaj, sau două pasaje şi cu o singură parcare construită - vă daţi seama că este puţin", a adăugat Tăriceanu, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.