Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele episoade din serialul 'Oamenii Legii' prezintă cazuri de furturi din locuinţe şi magazine, contrabandă, abuzuri şi maşini inteligente

movienews.ro
axn

Serialul „Oamenii Legii”, prima producţie locală AXN în România, se apropie de final. Ultimele episoade prezintă cazuri cu care poliţiştii se confruntă în fiecare zi - furturi din locuinţe şi magazine, contrabandă, abuzuri şi multe altele, informează News.ro.

De-a lungul celor 20 de episoade ale serialului, telespectatorii AXN au făcut cunoştinţă cu opt poliţişti, bărbaţi şi femei, recunoscuţi pentru realizările lor profesionale. În ultimele cazuri prezentate, celor patru echipe s-a alăturat şi Alexandru Curea, 22 de ani, proaspăt absolvent al Academiei de Poliţie, considerat unul dintre cei mai buni tineri poliţişti care au intrat în această profesie.

Unul dintre cazurile interesante prezentate săptămâna aceasta este despre un subiect foarte popular în această perioadă. O femeie sună la 112 pentru a anunţa că, întoarsă mai devreme din concediul despre care posta foarte des pe paginile ei de Social Media, a descoperit că, în casa ei se mutase, la propriu, un necunoscut. Poliţiştii ajung la faţa locului şi constată că necunoscutul intrase prin efracţie şi voia să plece din casă cu puţin înainte de revenirea femeii din concediu şi cu toate bunurile ei de valoare.

La început de săptămână aflăm şi cum se organizează un flagrant. Un bătrân anunţă la Poliţie că a fost abordat de doi tineri pe care-i suspectează că sunt hoţi din locuinţe, după ce respectivii i-au propus să-i vândă, la preţuri de chilipir, electrocasnice şi astfel se va organiza un flagrant pentru prinderea acestora. Vom avea parte şi de un caz de realitate virtuală, cu un apel primit de Poliţia Rutieră la 112 făcut automat de o maşină inteligentă localizată în trafic.

Ultimele episoade din serialul „Oamenii Legii” vor fi difuzate în prima parte a săptămânii, miercuri fiind ultima zi în care telespectatorii AXN îi pot vedea pe cei opt poliţişti în acţiune.

Producţia „Oamenii Legii” este realizată la nivel local cu sprijinul Poliţiei Române şi al Corpului Naţional al Poliţiştilor, atât la nivel logistic, prin punerea la dispoziţia echipei de producţie a echipamentelor de supraveghere şi recuzită, cât şi la nivel de consultanţă privind scenariul fiecărui episod. „Oamenii Legii” se bazează pe formatul internaţional Karlsbridge, „Police in action”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.