Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele imagini cu Regina Ana în viaţă / FOTO

Regele Mihai Regina Ana

Toată România este în doliu. Regina Ana a încetat din viaţă la vârsta de 92 de ani. La câteva zeci de minute după aflarea veştii tragice au apărut şi ultimele imagini cu Regina şi Regele Mihai împreună.

Ultima fotografie cu Regina Ana a fost dată publicităţii de Casa Regală a României la jumătatea lunii ianuarie 2016. Fotografiile îi înfăţişau pe Regina Ana şi Regele Mihai împreună, la reşedinţa lor din Elveţia. Familia Regală a fost împreună la mijlocul lunii decembrie, în Elveția, înaintea sărbătorilor de Crăciun de la Săvârșin. Majestatea Sa Regina Ana a României a încetat din viață luni, 1 august 2016, la ora 13.45, la Spitalul din Morges, în Elveția.

Citeşte şi: Regina Ana a MURIT

La căpătâiul Reginei au stat, până în ultima clipă, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, Principesa Elena, Principesa Sofia și Principesa Maria. Majestatea Sa Regele Mihai a venit la spital, alături de Regină, în fiecare zi din ultima săptămână. Cu o zi înainte, Regina Ana a primit ultimele sacramente de la părintele titular al Parohiei Catolice din orașul Morges, anunţă Realitatea TV.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.