Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele noutăți OFICIALE de la Munchen: Poliția a dat un comunicat de presă despre atentat

forte speciale munchen soldati

Cel puţin şapte persoane au fost ucise într-un atac armat care a avut loc vineri după-amiază la centrul comercial de lângă Stadionul Olimpic din Munchen, landul german Bavaria, potrivit unui nou bilanţ provizoriu, citat de Reuters.

"Din nefericire, deplângem moartea a şapte persoane", a scris poliţia pe contul său de Twitter, adăugând că s-au înregistrat numeroşi răniţi, scrie AFP.

Citește și: Scene INCREDIBILE petrecute la bordul unui avion: Ce i-au făcut niște microbiști unei stewardese / VIDEO

"Deocamdată, niciunul dintre atacatori nu a fost prins", a informat într-un comunicat poliţia din Munchen, precizând că forţele de ordine depun toate eforturile pentru a-i găsi.

Potrivit informaţiilor culese de AFP, mai mulţi martori au vorbit despre un bărbat "arab". Un purtător de cuvânt al poliţiei nu a confirmat această informaţie, adăugând că deocamdată nu se poate vorbi despre un atentat islamist.

Citește și: Ea e femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume: Fiecare cântărește aproape 30 de kg / VIDEO

El a dezminţit că vineri s-ar fi înregistrat alte incidente teroriste în Munchen, după ce presa germană a informat că un atac a avut loc în Karlsplatz, cunoscută, de asemenea, sub numele de Stachus, scrie agerpres.ro.

Nu există indicii ale unui atac terorist islamist, a declarat vineri un purtător de cuvânt al poliţiei din Munchen, după atacul armat. Acesta a mai spus că ancheta este într-un stadiu incipient şi că poliţia evaluează înregistrările video de la mall şi a atras atenţia că "există atacatori care încearcă să fugă şi care sunt periculoşi". Potrivit declaraţiilor sale, în prezent au loc operaţiuni de căutare a atacatorilor într-un perimetru amplu.

Citește și: Doi iubiți din Dâmbovița au pus două tinere de 16 ani să facă videochat: Detalii incredibile din caz

Guvernul german a convocat o reuniune de urgenţă la cancelaria din Berlin în contextul atacului armat de la Munchen. Angajaţii cancelariei s-au deplasat la sediul guvernului pentru a urmări în timp real evenimentele de la Munchen şi a păstra legătura cu agenţiile relevante.

Cancelarul german Angela Merkel nu a fost prezentă la reuniunea de la sediul guvernului, potrivit unor surse din cadrul cancelariei.

Citește și: Tinder s-a schimbat: Ce s-a introdus nou în aplicație

Ministrul de interne Thomas de Maziere îşi întrerupe vacanţa ca urmare a atacului de la Munchen. Surse din guvernul german declaraseră anterior că De Maiziere se afla în avion în drum spre SUA, unde urma să-şi petreacă vacanţa şi că nu a fost încă informat despre evenimentele din Munchen.

Citește și: A apărut aplicația care-i cuplează pe vânătorii de Pokemon Go

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.