Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele patru localități Nucet, Sighișel, Fînațe și Câmpani, din județul Bihor ies din carantină

carantina

Localitățile Nucet, Sighișel, Fînațe și Câmpani, din județul Bihor, ies, miercuri din carantină, acestea fiind ultimele localități care aveau astfel de măsuri de restricție în județ, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Prefecturii Bihor, de miercuri localitățile Nucet și Sighiștel ies din carantina zonală instituită în data de 30 noiembrie.

Tot miercuri se încheie perioada de carantină pentru localitățile Fînațe și Câmpani. Astfel, în prezent, nicio localitate de la nivelul județului Bihor nu mai este în carantină.

Citește și: Liderul AUR, George Simion va iniția suspendarea președintelui: Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral

Analiza de risc efectuată de Direcția de Sănătate Publică Bihor (DSP), coroborată cu avizul emis de Institutul Național de Sănătate Publică, indică o scădere accentuată, la 3,28 de cazuri la mia de locuitori în localitatea Nucet, respectiv la 4,52 de cazuri la mia de locuitori în localitatea Sighiștel.

În data de 30 noiembrie, când s-au emis deciziile de instituire a carantinei zonale incidența era de de 9,01 cazuri la mia de locuitori în localitatea Nucet și 10,89 cazuri la mia de locuitori în localitatea Sighiștel (comuna Câmpani).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.