Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul iubit al lui George Michael a distrus vila de șase milioane de dolari a cântărețului: A fost ARESTAT

www.mirror.co.uk
George Michael

Hairstylistul Fadi Fawaz (46 de ani), ultimul iubit al cântăreţului George Michael, decedat în 2016, a fost arestat după ce a distrus casa artistului, în valoare de peste şase milioane de dolari, potrivit adevarul.ro.

Citește și: Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

După ce în urmă cu o lună era nemulţumit de dispoziţiile lăsate în testament de George Michael şi intenţiona să le conteste, considerând că i se cuvine şi lui o parte din avere, Fadi Fawaz a fost arestat deoarece a distrus casa regretatului star pop, în valoare de 6,2 milioane de dolari, scrie The Sun.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

Ofiţerii de poliţie s-au prezentat la proprietatea cântăreţului după ce vecinii l-au văzut la bustul gol pe Fadi, stând pe acoperişul casei. De asemenea, localnicii mai spun că au auzit zgomote puternice. În momentul în care autorităţile au ajuns la faţa locului, Fadi a fost arestat pe baza unei suspiciuni de prejudiciu penal grav, purtătorul de cuvânt al poliţiei descriind danunele pe care le-a făcut ca fiind „extinse“, iar acum „bărbatul se află în custodia Poliţiei din Londra“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.