Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul mesaj pe care Alina i l-a dat omului de afaceri care o ajuta, înainte de a fi ucisă: 'Mă ruga dacă pot să o ajut...'

alina

Alina, fata ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, i-a trimis un mesaj omului de afaceri din Vaslui care o ajuta, înainte de tragedie şi îi cerea sprijinul.

Alina l-a impresionat pe afaceristul Ionel Sandu din Vaslui atunci când a luat cea mai mare notă din localitate la Evaluarea Națională. Atunci afaceristul a aflat de viața ei grea și a decis să o ajute lunar cu o sumă de bani.

Ionel Sandu, omul de afaceri care o ajuta pe fată, a dezvălui care a fost ultimul mesaj al Alinei către el.

"Timp de trei ani, lună de lună, m-am întâlnit cu Alina, cu care discutam părintește, o învățam să se ferească de droguri, de proxeneți, de oameni răi, să învețe bine. Îi plăteam 700 de lei pe lună, chiria la cămin, plus 300 de lei bani de buzunar. Venea la mine, îmi arăta carnetul de note, învăța bine. Știu că își dorea ca, după clasa a XII-a, pe care o începea în toamnă, să intre la o postliceală sanitară, dorea să devină asistentă. I-am spus că o voi ajuta și sprijini financiar, pe toată perioada studiilor", a declarat Ionel Sandu.

"Mă doare sufletul să vă spun că ultimul mesaj de la ea este de acum două săptămâni, când îmi spunea că lucrează pe litoral și mă ruga dacă pot să o ajut cu închirierea unei garsoniere, până ce rezolvă cu căminul. I-am răspuns că voi găsi o soluție, să nu-și facă probleme, urma să o ajut cu garsoniera, dar, iată, s-a întâmplat această nenorocire.

Personal, trăiesc o mare dramă. Alina ar fi putut ajunge unde și-a dorit, avea putere de muncă, era organizată, cuminte, serioasă. Într-o clipă de nebunie, colega ei i-a tăiat aripile. Nu-mi revin, nu pot să cred ce s-a întâmplat", a spus Ionel Sandu, potrivit click.ro.

Alina va fi înmormântată joi, după cum a anunțat fratele ei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.