Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul portret de Crăciun al cuplului prezidențial Trump, dezvăluit. Melania a ales o ținută inedită

Donald, Melania Trump

Donald și Melania Trump au prezentat portretul de Crăciun din acest an, ultimul în calitate de Președinte și Primă Doamnă. Imaginea, imortalizată pe 10 decembrie de către fotograful Casei Albe, Andrea Hanks, a fost postată pe contul de Twitter al Melaniei, care a impresionat printr-o alegere vestimentară inedită, informează Daily Mail.

Vezi și: Firea iese la atac după ce liderii PNL, USR și UDMR au ajuns la un acord: 'S-a împărțit ciolanul. L-au făcut mai lung și mai dolofan, să ajungă la toată lumea'

În timp ce Donald, în vârstă de 74 de ani, a optat pentru o abordare tradițională a smochingului, soția sa a ales să abordeze aceeași pieșă vestimentară, într-o manieră foarte elegantă. Prima Doamnă a purtat o pereche de pantaloni negri cu o benzi de mătase pe lateral și pantofi negri tip stiletto. Melania a completat look-ul  cu o cămașă albă și un sacou de smoching.

Președintele Trump a pozat în același smoking clasic pentru toate portretele de Crăciun ale cuplului, în timp ce soția sa a fost mai creativă în ceea ce privește alegerile de ținute. În 2017, pentru primul lor portret de Crăciun de la Casa Albă, Prima Doamnă a îmbrăcat o rochie neagră elegantă - un design personalizat de la una dintre mărcile ei preferate, Delpozo. Apoi, în 2018, Melania a  ales o rochie albă, cu mâneci lungi.

Imaginea a fost făcută în aceeași zi cu petrecerea de Crăciun a Congresului, care a avut loc așa cum era planificat în mijlocul pandemiei, la fel ca și alte câteva sărbători oficiale de la Casa Albă. Este probabil ca ținutele purtate de cuplu să fie cele pe care le-au ales pentru evenimentul festiv.

Cel mai recent portret al cuplului a fost împărtășit la puțin peste două săptămâni după ce Melania a dezvăluit decorațiunile de Crăciun, împreună cu tema aleasă, „America Frumoasa”.

Anul acesta, una dintre Camerele Casei Albe este dedicată lucrătorilor din prima linie și a fost decorată cu ornamente confecționate de copii din toată țara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.