Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul 'VAL' al avocaților din dosarul finanțării campaniei lui Băsescu - Au încercat amânarea audierii Elenei Udrea pe motiv că alt inculpat are COVID

avocati

Curtea de Apel București a continuat, luni, audierile în dosarul de mare corupție în care judecate fiica fostului președinte Traian Băsescu, Ioana, fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea,  fostul președinte al CJ Tulcea dar și fost ministru, Victor Tarhon, precum și omul de afaceri Cătălin Andronic și fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, Nastasia Gheorghe.

La termenul de luni al procesului avocații lui Silviu Wagner au cerut amânarea audierii fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, pe motiv că clientul său este confirmat infectat cu noul coronavirus iar pe de altă parte acesta ar dori să o chestioneze pe Elena Udrea.

DERANJ MAJOR pentru Elena Udrea - Va explica judecătorilor propria VERSIUNE privind faptele de instigare la luare de mită acuzate de DNA

Concret, avocații au indicat dreptul la apărare și au arătat că Wagner nu a lipsit niciodată de la ședințele de judecată din acest proces astfel că nu se poate suspecta că încearcă tergiversarea cauzei.

Magistratul a explicat în sala de judecată că între faptele lui Wagner și faptele Elenei Udrea nu există o legătură directă la fel cum nu există nici în declarațiile date de cei doi astfel că nu este necesară amânarea cel puțin a audierii fostului ministru.

În altă ordine de idei avocații au cerut imediat amânarea cel puțin a pledoariilor finale din dosar, aspect cu care procurorul DNA nu a fost de acord acuzând presupuse practici de tergiversare, dosarul fiind în judecată de peste trei ani de zile.

Cu toate acestea instanța a stabilit că ascultarea concluziilor finale din acest dosar se va face la un termen ulterior iar luni l-a audiat pe fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.