Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultrașii CSA Steaua, revoltă în Ghencea! Comunicat devastator după ce FCSB a primit liber pe noul stadion

protest ultrasi CSA Steaua

Ultrașii CSA Steaua, revoltă în Ghencea! Comunicat devastator după ce FCSB a primit liber pe noul stadion

FCSB se întoarce în Ghencea după opt ani şi va disputa meciul cu CFR Cluj din etapa a 3-a a Ligii 1 pe noul Stadion Steaua. Fanii "militarilor" nu sunt de acord cu acest lucru și dau vina pe Ștefan Bichir, comandantul CSA, cel care a semnat contractul cu gruparea patronată de Gigi Becali.

Revoltă în Ghencea! Ultraşii au emis un comunicat pe pagina de Facebook „Steaua Liberă„, o comunitate cu peste 18.000 de aprecieri, în care acuză dur conducerea CSA pentru faptul că a permis celor de la FCSB să joace în Ghencea şi cer demisia comandantului Ştefan Bichir.

Deși clubul Steaua nu a oferit încă un comunicat oficial, se pare totuși că interimarul Bichir ar fi semnat contractul cu FC Fcsb, de închiriere a stadionului Steaua. Conform surselor noastre din club și minister, acesta și-ar fi motivat decizia spunând că el face ce i se spune.

În cazul acesta, vrem și noi să îi spunem ceva: Domnule Bichir, dă-ți demisia! Ai făcut Steaua de rușine. Trebuie spus că, în acest moment, nici pe site-ul Stelei, nici pe pagina sa de Facebook nu a fost publicată vreo informație cum că s-ar fi semnat vreun contract. Presa sportivă a scris că Steaua le-ar fi emis lor un comunicat, prin care ar fi explicat ce s-a întâmplat.

Se pare că de data aceasta interimarul Bichir ar fi scos câteva clauze din contract. Este vorba de o parte din clauzele introduse de Florin Talpan. Spre exemplu, clauza prin care i se cerea FC Fcsbului să scoată de pe propriul site orice referire la Steaua nu se regăsește în contractul semnat acum.

Nu putem spune însă cu siguranță că e așa. De aceea, îi solicităm comandantului interimar Bichir să facă public contractul încheiat cu FC Fcsb pentru închirierea stadionului Steaua. Iar pe suporterii steliști îi sfătuim să facă și ei solicitări la club pentru ca acest contract să fie făcut public. Vrem să știm cât de departe a mers domnul Bichir pentru FC Fcsb și vrem să îi cerem demisia. Steaua nu are nevoie de un comandant care execută ordine”, se arată în comunicatul celor de la „Steaua liberă”.

„Un alt lucru important pe care domnul Bichir trebuie să îl lămurească este de ce a încheiat un contract cu FC Fcsb. Domnul Bichir nu poate susține că nu știe de conflictul dintre clubul pe care îl conduce și clubul lui Becali. Nu poate susține că nu l-a auzit pe Becali săptămânile trecute cum a jignit clubul Steaua, cum a încercat să îi fure identitatea, pretinzând că clubul său e Steaua. Să intri în afaceri cu asemenea parteneri e periculos.

E și mai periculos când te gândești că o asemenea decizie ar putea duce la reacții violente din partea suporterilor. Nu este un secret faptul că steliștii și fcsbiști sunt dușmani. Dacă stadionul Steaua nu ar putea fi folosit, în niciun caz clubul Steaua nu are cere să joace pe stadionul celor de la Dinamo. Așadar nu are sens ca Steaua să primească FC Fcsbul în Ghencea. De altfel, fanii fcsbiști au și anunțat pe Facebook că intenționează să jignească clubul Steaua și să facă scandal.

Se vede ușor ura lor față de clubul Steaua, dar și intenția lor de a desființa Steaua.

Se vede ușor ura lor față de clubul Steaua, dar și intenția lor de a desființa Steaua. Vrem așadar să știm care este motivul pentru care lui Ștefan Bichir i s-a părut o idee bună să bată palma cu Becali. Explicația ”fac ce mi se spune” nu prea merge. Deși am dori să știm și dacă Ștefan Bichir, în calitate de comandant interimar al Stelei, are această atitudine. Niciunul dintre suporterii steliști nu crede că Becali se va ține de cuvânt și că va onora contractul semnat. Cel mai probabil, Steaua va trebui să meargă din nou în fața unui judecător, ca să poată obține chiria de la clubul din Berceni. Așa s-a întâmplat de mult prea multe ori până acum.

Din păcate, de fiecare dată, cei numiți la conducerea clubului nostru au făcut ce li s-a spus, în loc să facă ce trebuie. Așa pare să facă și Bichir în acest moment. Dar așteptăm cu nerăbdare să aflăm dacă FC Fcsb a plătit sau nu. Dacă nu va plăti, atunci interimarul Bichir este obligat să își dea demisia. Din păcate, au și suporterii o vină în tot acest lucru. Dacă Steaua ar fi avut un comandant competent, cu coloană, nu s-ar fi ajuns niciodată aici”, au mai scris fanii CSA Steaua.

„Dacă Talpan ar fi fost comandant, nu s-ar fi ajuns niciodată aici. Dar suporterii nu l-au susținut niciodată cu adevărat pe Florin Talpan și nu au cerut niciodată cu adevărat ca el să fie numit comandant. Doar acum câteva luni, o parte din suporterii l-au jignit, pe motiv că nu a fost de acord ca AS47 să primească gratuit marca Steaua. Aceiași suporteri și-au schimbat rapid poziția, când s-a dovedit că Talpan e chiar singurul din club care luptă pentru Steaua.

Dar nu a fost destul și a fost și prea târziu. Duși de nas de Bichir, care le-a promis o asociere care nu e deloc bună pentru Steaua și care, se pare, nu va avea oricum loc în acest sezon, aceștia au dormit. Au crezut că au un aliat în Bichir.

De fapt, a fost invers. Talpan (rebelul, „nebunul”) rămâne singurul care luptă pentru Steaua. În timp ce Bichir pare să facă ce i se spune. Dar nu face ce îi spun suporterii cărora le promite marea cu sarea, ci ce îi spun alții. Demisia, domnule Bichir! Locul dumneavoastră nu este la Steaua!”, este finalul postării de pe pagina de Facebook „Steaua Liberă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.