Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultrașii lui PSG se pregătesc intens de calificarea în finala Ligii Campionilor

as.ro
Messi Neymar Mbappe PSG

Locul ocupat de Paris Saint-Germain în finala UEFA Champions League este departe de a fi asigurat, însă fanii clubului au luat deja măsuri, conform dezvăluirilor făcute de RMC Sport. Aceștia pregătesc o sărbătoare pirotehnică, aparent chiar cu sprijinul clubului.

 

PSG se întoarce marți pe Parc des Princes pentru manșa secundă a semifinalei cu Borussia Dortmund. Returul începe cu un deficit de un gol pentru parisieni. Golul lui Niclas Füllkrug marcat săptămâna tecută pe Signal Iduna Park face până acum diferența dintre cele două formații.

PSG, însă, este încrezătoare, atât Luis Enrique, cât și Kylian Mbappé fiind fără echivoc în convingerea lor că Les Parisiens vor ajunge în a doua lor finală de Liga Campionilor, după ce au făcut-o în 2020, potrivit Mediafax.

Fanii lui PSG se pregătesc deja intens această eventualitate, potrivit unor informații făcute publice de RMC Sport. Un spectacol pirotehnic grandios, în urma căruia tribuna Auteuil va fi cu sigiranță închisă pentru un meci european al lui PSG din sezonul viitor, este planificat pentru intrarea jucătorilor pe teren marți seara.

De asemenea, este planificată o invazie a terenului, coordonată de ultrași, cu largul concurs al clubului, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.