Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultrașii se revoltă după ce un polițist a lovit mortal o fetiță: 'Era deja arestat și condamnat dacă era un om oarecare, un suporter sau om de rând'

observatornews.ro
fetita politist

Cazul fetiței din București lovită mortal de un polițist care nu era în misiune a scandalizat o țară întreagă. Inclusiv ministrul de Interne, Lucian Bode, a spus că a fost șocat de imaginile în care polițistul verifică cu piciorul dacă fetița accidentată trăiește. De precizat că polițistul este liber, fiind plasat sub control judiciar.  În acest context, fanii clubului Universitatea Cluj se întreabă, retoric, ce soartă ar fi avut bărbatul dacă nu era polițist.

Fanii U Cluj au făcut și o paralelă cu un caz în care un fan a lovit cu un scaun în cap un jandarm. Suporterul a fost condamnat atunci la șapte ani de închisoare.

„Salutare generație!

Un suporter ... arunca cu un scaun din tribună in urma unui conflict cu forțele de ordine și lovește în cap un jandarm care se afla in fata galeriei fara casca de protecție la un meci de fotbal cu o miză și intensitate maxima și primește 7 ani cu executare !!!

Un polițist ... lovește cu mașina două fetițe pe o trecere de pietoni, una dintre fetițe decedează pe loc iar cealaltă se afla in stare grava! Polițistul circula cu semnalele luminoase fara cele sonore și NU se afla in misiune ????....circulând cu o viteza dubla fata de limita legală din acea zona! El este liber ...????

Vin și vă întreb eu ...?! Daca era un om oarecare ...un suporter sau om de rând ...era deja arestat și condamnat!”, se arată în mesajul promovat de fanii univerisității, pe pagina lor de Facebook.

Vezi și: Lucian Bode, șocat de imaginea în care polițistul ar fi verificat starea Raisei cu piciorul: 'O astfel de imaginea nu poate fi înțeleasă' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.