Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULUITOR Americanii au UCIS, din CONFUZIE, cel puțin opt polițiști și au rănit alți 12, într-un raid, în Afganistan

raid aerian explozie

Cel puțin opt polițiști au murit, iar alți 12 au fost răniți în urma unui raid aerian efectuat în timpul unei confruntări cu talibanii în provincia Helmand din Afganistan, potrivit France 24 preluat de mediafax.

În timpul confruntării cu talibanii, polițiștii au solicitat sprijin aerian din partea forțelor armate. „Pot confirma că un raid aerian a lovit forțele de Poliție și, din nefericire, opt polițiști au fost uciși, iar alți 12 au fost răniți”, a declarat Omar Zwak, purtătorul de cuvânt al Guvernului provinciei Helmand. Bilanțul a fost confirmat și de purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Nasrat Rahimi. Acesta a mai anunțat că a fost declanșată o anchetă în acest caz.

Citește și:  Andrei Caramitru amenință JANDARMERIA și PSD-ul cu pușcăria, după incidentul de la Topoloveni: Cum grijania voastră băgați oameni în dube?

France 24 informează că doar forțele afgane și cele americane lansează raiduri aeriene în Afganistan. Forțele americane nu au comentat incidentul. Atât forțele afgane și cele americane au intensificat atacurile aeriene împotriva talibanilor și a grupării teroriste Stat Islamic (ISIS) în ultimele luni.

Un incident similar s-a produs în 2017, când 16 polițiști afgani au fost uciși în urma unei erori produse în timpul unui raid aerian al forțelor americane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.