Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULUITOR Cine este VICTIMA lui Lucian Iordănescu, cunoscutul parapsiholog REȚINUT pentru șantaj

Lucian Iordanescu

Apar noi informații în dosarul cunoscutului parapsiholog Lucian Iordănescu, reținut d epolițiști pentru șantaj. Tânăra cu care a avut o relație de concubinaj mai mulți ani pe care a încercat să o mai țină lângă el prin metode ilegale și imorale este cunoscută în București.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, aceasta este medic la un cunoscut spital de copii din Capitală. Femeia nu a mai suportat să fie șantajată de omul care ovbișnuia să apară mai mereu la TV și a mers în fața polițiștilor, unde a dezvăluit totul.

Lucian Iordănescu a fost reținut miercuri, 8 decembrie, pentru șantaj și violarea vieții private. Parapsihologul este acuzat de o tânără că, în timp ce îi era pacientă, a manipulat-o și a determinat-o, în timpul ședințelor de terapie, să întrețină relații sexuale cu el. Totodată, fata susține că Lucian Iordănescu ar fi obligat-o să pozeze dezbrăcată.

Mai mult decât atât, tânăra susține că a fost supusă la abuzuri fizice, psihice, sexuale și emoționale.

Fata susține că Iordănescu îi promitea evoluție spirituală prin tehnici ezoterice. Acesta îi spunea că fotografiile în ipostaze indecente sunt pentru a-i putea analiza aura și pentru a-i descoperi problemele. În momentul în care tânăra a hotărât să pună capăt relației, bărbatul a amenințat-o că va face publice toate fotografiile și că le va arăta inclusiv părinților și vecinilor ei.

„Miercuri, 08 decembrie a.c., poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reținut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private. La data de 23 iulie a.c. o femeie, în vârstă de 28 de ani, a sesizat faptul că este victima infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, după ce, un bărbat, pe care l-a cunoscut inițial prin intermediul unor ședințe de terapie și ar fi avut o relație de concubinaj cu acesta, ar fi constrâns-o ulterior să continue relația prin diverse moduri.

Astfel, la data de 31 august a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în urma căruia au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, bărbatul fiind depistat și condus pentru audieri la sediul Secției 16 Poliție.

Din cercetările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul ar fi amenințat că va face publice imaginile compromițătoare cu persoana vătămată, în situația în care aceasta nu este de acord cu continuarea relației pe care o aveau.

În baza probatoriului administrat în sarcina bănuitului, s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, față de acesta, ieri, fiind luată măsura reținerii de către polițiștii Secției 16, ulterior magistrații dispunând, măsura arestului preventiv.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum și sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale”, au declarat reprezentanții Poliției.

Iordănescu era un personaj prezent în televiziune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.