Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULUITOR Un congresman american îi apără pe politicienii cu probleme în justiţie

coalitiaromanilor.org
Loretta Sanchez

La asta nu ne-am fi aşteptat niciodată. Un congresman american îi apără pe politicienii cu probleme în justiţie. Loretta Sanchez, co-presedintele Grupului de prietenie cu Romania din Congresul SUA este ingrijorata de incalcarea drepturilor omului sub pretextul combaterii coruptiei.

Citeşte şi: CUTREMUR în PNL: 'Îmi bag picioarele în el de partid'

Co-presedintele grupului de prietenie cu Romania din Congres, dar si candidat pentru pozitia de senator de California, si-a exprimat ingrijorarea cu privire la "incalcarile documentate ale drepturilor omului, sub pretextul combaterii coruptiei, violarea drepturilor procesuale pe timpul anchetelor penale si amenintarile la independenta justitiei din Romania", a spus aceasta intr-o scrisoarea transmisa Romanian Community Coalition pe data de 4 iunie 2016."Ca partener strategic al Statelor Unite, trebuie sa sprijinim si sa promovam aspiratiile poporului roman de a realiza beneficiile democratiei, ale respectarii drepturilor omului, drepturilor procesuale si independentei justitiei", a mai spus Loretta Sanchez in scrisoare.

Citeşte şi: Încă un nume important își dă DEMISIA în PNL

"Ca membru senior in Comisia de Aparare din Congres, specializata in chestiuni ce tin de scutul antiracheta, am fost direct implicata in constructia bazei de la Deveselu. Amenintarile lui Putin la adresa Romaniei sunt complet fara justificare, deoarece scutul antiracheta este un sistem pur defensiv si nu are capacitati ofensive", a spus aceasta. "Statele Unite si Romania sunt parteneri NATO, au un angajament comun pentru aparare reciproca, si pot sa-i asigur pe romanii-americani si membrii familiilor lor din Romania ca Statele Unite vor fi alaturi de Romania in fata oricarei amenintari", a mai spus Sanchez. Sanchez a fost recunoscatoare pentru sprijinul pe care-l primeste din partea comunitatii romano-americane din California cu ocazia alegerilor primare din data de 7 iunie. "Ma angajez, ca viitorul vostru senator de California, ca voi lupta sa apar Romania impotriva agresiunii Rusiei si voi continua sa lupt pentru drepturile omului, drepturile procesuale si independenta justitei in lume si, in special, in Romania", a spus aceasta in concluzia scrisorii, conform coalitiaromanilor.org.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.