Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umaniștii îi urează bun venit lui Petru Mărginean

stiripesurse.ro
PUR sigla

Petru Mărginean s-a înscris în Partidul Umanist cu dorința de a lua parte la reconstrucția politică a partidului și a declarat că dorește să-și coaguleze forțele într-un proiect în care crede: „Am fost membru fondator al PUR.  Am ocupat funcții de subprefect, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara și primar, susținut de PUR. Este o datorie morală să restartez partidul, să ajut la reconstrucția lui. Am plecat din Partidul Umanist când Daniel Constantin a vândut partidul pe tavă cu toată infrastrctura lui. A confiscat partidul și a făcut jocuri politice doar în interesul lui”.

Acesta a ocupat funcțiile de subprefect al județului Hunedoara, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, dar si de primar al municipiului Deva în mandatul 2012-2016, a anunțat marți 11.12.2018 că s-a retras din Partidul Social Democrat , mulțumind totodată colegilor pentru susținere.

Coorodonatorul politic național al Partidului Umanist, Cristian Popescu Piedone, îi urează bun venit în rândul echipei Umaniștilor și il asigură de sprijinul necondiționat în dezvoltarea proiectelor și a structurilor partidului în teritoriu respectiv al celor 30 de organizații si nuclee locale înființate deja în județul Hunedoara, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.