Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umaniștii se întăresc împreună cu Partidul AER

Facebook
Ramona Ioana Bruynseels

Biroul Executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) anunță printr-un comunicat de presă venirea în rândurile sale a echipei Partidului AER, lansat pe scena politică încă din  iunie 2020.

“Lucrurile bune se fac cu oameni buni!"

„România are nevoie acum de unitate și de oameni buni, credibili, pentru a merge mai departe, pentru a evolua. Partidele mari sunt cele care au dezamăgit populația, este rândul nostru, al celor care nu am avut șansa de a propune echipe de guvernare până acum să facem un pas în față și să arătăm că se poate face politică și altfel și doar împreună vom reuși”, a declarat Mariana Niculae, vicepreședinte AER și proaspăt lider umanist al filialei Sectorului 2.

Liderul umanist Ramona Ioana Bruynseels a completat: „Salut venirea noilor colegi de la AER în rândul familiei umaniste. Politica românească are nevoie de oameni noi și buni, dedicați țării și oamenilor. Doar dacă ne dăm mâna vom putea termina cu incompetența din administrația publică, vom stopa abuzurile și vom face lucruri bune pentru cei din jur. Bucureștiul și întreaga țară merită asta”.

Noua echipă venită în rândurile umaniștilor va prelua conducerea filialei umaniste a Sectorului 2, se va implica în dezvoltarea filialelor de sector și a municipiului București a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și va contribui la întărirea echipelor umaniste din toate județele unde cele două formațiuni au structuri de partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.