Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILIȚI de Gigi Becali, jucătorii Stelei și Nicolae Dică reacționează: Ce au declarat după egalul cu Plzen

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua Nicolae Dică

Steaua visa la grupele Ligii Campionilor, dar a făcut doar egal, 2-2, cu cehii de la Viktoria Plzen, în turul al treilea preliminar al competiției, pe Arena Națională. Gigi Becali și-a criticat jucătorii și antrenorul, iar aceștia au reacționat.

Denis Alibec: „Dacă prindeam o zi bună, atunci sigur câştigam. Sper să îşi revină până la meciul retur. Atât pot momentan. Am intrat pe teren şi am încercat să dau cât mai mult pe teren, dar mai mult nu pot în acest moment.

Arbitrul trebuia să dea penalty la Pintilii. Trebuie să dăm totul pe teren în meciul retur şi să ne concentrăm. Este un rezultat de egalitate şi nu este nimic pierdut.

Citește și: Dezvăluiri șocante! Ce sume plătea preotul Pomohaci pentru o partidă de amor

Îmi trebuie meciuri, nu sunt pregatit 100% şi nu am acea pregătire din play-off-ul sezonului trecut. Vreau să fac cât mai multe, dar nu îmi iese prea mult. Sper ca Budescu să dea cât mai multe goluri. Mă bucur pentru el. Este o mare pierdere dacă Budescu nu o să joace în retur, sper să nu fie ruptură.

Mai am nevoie de meciuri. Nu am vorbit cu Dică după meci, probabil o să ne spună unele lucruri mâine. Sunt dezamăgit de mine pentru că nu am putut ajuta mai mult echipa. Sper ca la următoarele meciuri să joc din ce în ce mai bine. Noi o să mergem acolo ca să câştigăm şi o să vedem ce o să fie. Ne dorim să rămânem în Champions League, după aceea o să vedem ce o să fie.

Echipa actuala a lui Plzen este la fel ca atunci când am jucat contra lor cu Astra Giurgiu.”

Citește și: Șocant! Un membru al USR a uimit o țară întreagă cu declarațiile sale referitoare la femei

Constantin Budescu: ”Din pacate nu am reusit sa obtinem un rezultat mai bun. Am obtinut un egal, dar am primit goluri acasa. Ne dorim sa castigam acolo, in Cehia, si sa ne calificam. Eu nu stiu inca ce am, va trebui sa fac niste investigatii.

Sunt suparat, imi doream sa-mi ajut echipa mai mult. Din pacate m-am accidentat, asta este, vom vedea ce va fi la retur.

Citește și: Tudose și-a ieșit din minți! Ce se va întâmpla cu taxele CAS și CASS?

Sper sa nu am ruptura, nu am mai avut si nu stiu cat dureaza. Eu sper sa pot juca saptamana viitoare. Sansele raman cam aceleasi, desi ei au un mic avantaj gratie golurilor in deplasare. M-am simtit foarte bine in fata atator fani, nu am mai jucat cu atatia suporteri. Imi place ca sunt multi fani, imi doresc sa fie asa la cat mai multe meciuri.”, a declarat Budescu, autorul unui gol superb din lovitură liberă, la televiziunea sport.ro.

Mihai Pintilii: ”Trebuie să marcăm neapărat în Cehia. Plzen pleacă cu prima șansă. Am luat două goluri foarte ușoare. Pe faza ofensivă Steaua a avut mereu jucători ofenisivi de calitate, dar nu trebuie să neglijăm apărare. Nu putem da vina pe Larie sau pe Enache, toți am greșit. Ne-ar mai trebui un fundaș central de meserie. Sperăm să-l avem pe Budescu în Cehia, dar cel care îi ia locul trebuie să-l suplinească cu brio. Dică ne-a certat puțin la pauză. Le mulțumim fanilor că au fost alături de noi”.

Citește și: Eba face din nou senzație-imagini nemaivăzute cu fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu

Nicolae Dica: "Stiam ca au atacanti de gabarit, cum joaca. Din pacate, am primit doua goluri foarte usor. Pe final am avut sanse de a marca, dar nu am reusit. Cred ca avem sanse in continuare, avem o echipa valoroasa, trebuie sa mergem mai departe, sa muncim mai mult, sa fim mai agresivi decat am fost in seara aceasta.

Plzen are sanse usor mai mari, pentru ca a marcat in deplasare, dar noi vom merge acolo pentru a ne califica.  Nu vreau sa comentez ce a spus patronul, eu cred in jucatorii mei si vom incerca sa ne calificam. Accidentarea lui Budescu pare destul de grava, vom vedea maine sau poimaine. Sper sa isi revina foarte repede si sa intre in joc, pentru ca avem nevoie de el.

Citește și: Sexgate marca Gabriel Oprea! În ce instituții de stat și-a instalat sexy protejatele

Avem nevoie de un fundas central, am spus asta. Nu am reusit sa castigam foarte multe dueluri aeriene cu atacantii adversi. Stiam ca vor juca mingi inalte pe atacant, din pacate nu am reusit sa ne descurcam asa cum ne-am fi dorit. Am fost refuzati de foarte multi jucatori si nu putem aduce ceva doar la numar. Patronul vrea sa investeasca, vrea sa aduca un fundas, insa nu am gasit inca varianta cea mai buna. Jucatorii pe care i-am dorit ne-au refuzat.", a spus Nicolae Dica la Sport.ro.

Filipe Teixeira: "Trebuie să mergem în Cehia ca să câștigăm. Sunt sigur că acolo vom învinge. Azi, cehii nu ne-au surprins cu nimic. Știam că o joace cu minge lungă și că vor încerca să câștige mingea a doua. Nu știu ce n-a mers azi. Trebuie analizat meciul.

Citește și: Se schimbă lucrurile pentru Boureanu! Ce a făcut unul dintre polițiștii-martori

Este greu să vorbesc acum, sunt trist și dezamăgit. Sper să câștigăm la retur. Important este ca toți să fim 100% pregătiți. Sigur vom marca în Cehia. Ar fi o dezamăgire totală dacă nu ne calificăm", a spus Teixeira la TV Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.