Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILINȚĂ totală pentru Steaua: A fost ELIMINATĂ de Mioveni din Cupa României

www.prosport.ro
Steaua Reghe

Formația de ligă secundă CS Mioveni a produs o surpriză uriașă prin eliminarea Stelei București din Cupa României la fotbal, miercuri seara, la Mioveni, prin victoria cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare, după ce scorul a fost egal la finalul prelungirilor, 1-1 (0-0, 0-0), în optimile de finală.

Citește și: DEZASTRU!!! Ne-au vandut pana in 2023!

Steaua a dezamăgit din nou prin prestația sa și prin rezultat, acesta fiind al treilea eșec la rând în toate competițiile (după înfrângeri în Europa League și Liga I).

''Roș-albaștrii'' au dominat categoric meciul din punct de vedere al posesie, dar nu au reușit să își creeze decât puține ocazii de gol.

Citește și: STUDIU despre creier: Dormim și când suntem treji

CS Mioveni, care luna trecută câștiga cu 1-0 un meci amical cu Steaua, a reușit să deschidă scorul pe contraatac, în debutul prelungirilor, prin Andrei Nilă (95). Vlad Achim (114) a egalat pentru Steaua și a trimis meciul la loviturile de departajare.

Brazilienii Fernando Boldrin și William De Amorim au ratat de la Steaua, iar Cosmin Năstăsie de la argeșeni, loviturile fiind transformate de Vlad Achim, Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu și Wilfred Moke (pentru Steaua), respectiv Roberto Ayza, Eduard Stoica, Andrei Nilă, Costinel Gugu, execuția decisivă aparținându-i lui Ionuț Rădescu.

Citește și: DEPRESIA afectează tot mai mult adolescenții, în special FETELE / STUDIU

CS Mioveni a ratat în acest meci ocazii de gol prin Năstăsie (38) și Marius Staicu (55), în timp ce steliștii au irosit oportunități prin Pintilii (72), Boldrin (86 — bară), Momcilovic (105) și William De Amorim (105).

Partida de la Mioveni este singura care nu s-a încheiat la finalul timpului regulamentar în această fază a competiției. În sferturi s-au mai calificat ACS Poli Timișoara, CS Universitatea Craiova, CFR Cluj și FC Voluntari. Joi sunt programate ultimele trei partide din optimi.

Citește și: Era aşteptată pe scenă de mii de oameni, iar ea făcea sex în backstage / VIDEO

Sferturile de finală vor avea loc pe 29 martie, semifinalele se vor juca tur (26 aprilie) — retur (17 mai), iar finala se va disputa în data de 27 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.