Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILINȚĂ pentru Donald Trump din partea sindicatului actorilor americani, după ce miliardarul a demisionat din organizație după 30 de ani

Donald Trump nebun

SAG-AFTRA (Screen Actors Guild - American Federation of Television and Radio Artists) a publicat o replică memorabilă joi, după ce Donald Trump a anunţat că demisionează din Sindicatul actorilor americani înainte de o şedinţă a Comisiei de Disciplină din cadrul acestei confederaţii sindicale, informează DPA.

SAG-AFTRA a publicat o declaraţie extrem de scurtă, formată doar din două cuvinte: "Vă mulţumim!", scrie agerpres.ro.

Citește și: Florin Roman îl pune la punct pe Claudiu Năsui: ‘Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook. Vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă’

Acest răspuns caustic a fost dat publicităţii după ce Donald Trump a trimis Sindicatului actorilor americani o scrisoare redactată pe un ton irascibil, prin care a anunţat că "îşi revocă" statutul de membru al SAG.

"Vă scriu astăzi în legătură cu aşa-zisa audiere a Comisiei de Disciplină, organizată cu scopul de a îmi revoca statutul de membru al sindicatului. Cui îi pasă!", a scris Donald Trump în acel document.

Citește și: Atac devastator la adresa Guvernului: ‘Pentru asta au fost votați? Să vândă România bucată cu bucată, activ cu activ?’

"Deşi nu cunosc prea bine munca voastră, sunt foarte mândru de munca mea la filme precum 'Home Alone 2', 'Zoolander' şi 'Wall Street'", a adăugat fostul preşedinte american, numind apoi alte câteva producţii în care a jucat, inclusiv reality-show-ul "The Apprentice".

"Vă trimit această scrisoare pentru a vă informa despre demisia mea imediată din SAG-AFTRA. Nu aţi făcut nimic pentru mine", a continuat Donald Trump.

Citește și: Sorin Cîmpeanu, anunț despre redeschiderea școlilor: ‘Fără rabat de la portul măștii. Aerisirea la intervale regulate e un lucru esențial’

Donald Trump, care a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Joe Biden, a fost membru al acestui sindicat timp de peste 30 de ani.

Fostul preşedinte era pe punctul de a fi audiat şi judecat de Comisia de Disciplină, după ce a fost acuzat că a încălcat statutul sindicatului.

Citește și: Vlad Voiculescu sare în apărarea lui Clotilde Armand: ‘Spitalul pentru Copii ‘Grigore Alexandrescu’ nu va fi văduvit de fonduri’

"Acuzaţiile citează cu precădere rolul jucat de Trump la incitarea atacurilor comise asupra Capitoliului din Washington pe 6 ianuarie şi susţinerea unei campanii nesăbuite de dezinformare pentru a discredita şi, în cele din urmă, a ameninţa siguranţa jurnaliştilor, dintre care mulţi sunt membri ai SAG-AFTRA", a anunţat luna trecută acest sindicat.

"Aceste acuzaţii impun adoptarea celei mai severe dintre pedepsele de care dispune SAF-AFTRA: expulzarea din rândul membrilor săi", au explicat reprezentanţii SAG.

Citește și: Lovitură pe scena politică! Un important lider PSD dă tonul și anunță o posibilă alianță cu liberalii. Lider PNL: ‘Sunt oameni responsabili și în PSD’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.