Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umilință pentru Liverpool, după ce a fost învinsă de Aston Villa la cinci goluri diferență

pariuri1x2.ro
liverpool chelsea salah

Liverpool a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei, marți, după ce a cedat pe terenul celor de la Aston Villa, scor 0-5, în faza sferturilor de finală. Campioana Europei a folosit un lot format în totalitate din jucători sub 23 de ani, potrivit Mediafax.

Aston Villa a căpătat un avantaj major încă din prima repriză, reușind să se desprindă după golul lui Conor Hourihane (14'), autogolul lui Morgan Boyes (17') și reușitele lui Jonathan Kodjia (37', 45'). Scorul final a fost stabilit de Wesley, în minutul 90+2.

Pentru această partidă, Liverpool a folosit un lot format în totalitate din jucători sub 23 de ani, antrenor fiind chiar tehnicianul acestei reprezentative, Neil Critchley. Această decizie a venit ca urmare a faptului că echipa lui Jurgen Klopp a fost nevoită să dispute două meciuri în mai puțin de 24 de ore, iar campioana Europei a preferat să folosească toți jucătorii experimentați la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Potrivit BBC, Liverpool a avut cea mai tânără echipă din istorie la meciul cu Aston Villa, media vârstei fiind de 19,48 ani. Astfel, s-a depășit recordul din urmă cu trei ani, când media dintr-un meci cu Plymouth, din Cupa Angliei, a fost de 21.81 ani.

Situație sumbră pentru România! Gradul de îndatorare a firmelor românești este cel mai ridicat la nivel european

Echipele folosite:

Aston Villa: Nyland - Elmohamady, Chester (77' Hause), Konsa, Taylor - Lansbury, Luiz, Hourihane - Jota, Kodjia (77' Wesley), Trezeguet

Rezerve: El-Ghazi, Grealish, Guilbert, Kalinic, McGinn

Antrenor: Dean Smith

Liverpool: Kelleher - Hoever (82' Norris), van der Berg, Boyes, Gallacher - Christie-Davis (77' Clarkson), Chirivella, Kane - Elliott, Longstaff (65' Bearne), Hill

Rezerve: Clayton, Dixon-Bonner, Stewart, Winterbottom

Antrenor: Neil Critchley

Aston Villa este prima formație calificată în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Miercuri, în sferturile de finală, se vor mai disputa meciurile Everton-Leicester, Oxford United-Manchester United și Manchester United-Colchester.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.