Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umilință totală! O femeie care abia născuse a fost externată în papuci și halat cu copilul în brațe. Motivul este incredibil

spitalul judetean baia mare

Umilință fără margini la Spitalul Județean din Baia Mare. O proaspătă mămică a fost externată doar în halat și șlapi după ce a născut. Femeia a mers 120 de kilometri într-o cămașă de noapte cu bebelușul în brațe.

Motivul pentru care s-a ajuns în situația șocantă este revoltător: personalul medical a externat-o pe pacientă la o oră după ce s-a terminat programul de la garderobă.

Așa că femeia nu a avut încotro decât să plece cu ce avea pe ea. Pe de altă parte, managerul spitalului și-a cerut scuze față de pacientă și a spus că se confruntă cu lipsa personalului.

Femeia a fost internată 3 zile în spital și a născut o fetiță de nota zece, perfect sănătoasă. Micuța a avut nevoie de o ultimă investigație medicală, motiv pentru care externarea s-a făcut mai târziu de ora 15:00, momentul la care garderoba se închide, potrivit Realitatea Plus.

Nimeni nu i-a spus femeii să își ia hainele din timp și nici nu au internat-o o zi în plus. Așa că a trebuit să plece prin frig, în cămașa de noapte, halat și șlapi.

Femeia a declarat că s-a simțit umilită pentru că a fost dată afară "precum un câine" și a fost nevoită să plece în "chiloți și șlapi" din Baia Mare până în Vișeu de Sus, pe o distanță de 120 de kilometri.

A doua zi, soțul acesteia s-a dus la spital să recupereze hainele, iar conducerea și-a cerut scuze pentru situația creată.

Managerul spitalului a dat vina pe lipsa de personal și spune că nu se pot face angajări din cauza posturilor blocate. Din acest motiv externările se fac până în ora 12.00, de regulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.