Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILITOR În ce condiții joacă Simona Halep finala de la Shenzhen: La ce au supus-o chinezii, imagini care nu sunt la TV / VIDEO

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat cu 6-1 primul set al întâlnirii cu sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6, din cadrul finalei turneului Shenzhen Open. Siniakova s-a impus în al doilea set, cu 6-2, astfel că meciul a intrat în decisiv.

Halep a reuşit două break-uri, unul la scorul de 2-1 şi celălalt la scorul de 4-1 pentru a-şi trece primul set pe tabelă, după 25 de minute.

Citește și: Sume IMPRESIONANTE! Cât câștigă Bogdan Grecu, fostul soț al Danei Grecu, cu afacerea sa

În setul al doilea, Siniakova a avut prima minge de break în acest meci la scorul de 2-1 pentru ea. Jucătoarea cehă a fructifcat-o, dar şi-a pierdut imediat serviciul. Siniakova a mai câştigat o dată pe serviciul Simonei Halep, apoi a luat toate ghemurile, impunându-se cu 6-2, după 53 de minute. Urmează setul decisiv.

Din cauza ploii care a căzut în oraşul chinez, finala a fost mutată în sală, nefiind transmisă la TV şi disputându-se fără spectatori. Meciul trebuia să înceapă la ora 8, dar a debutat abia la 12:45. Sala în care se dispută partida e extrem de mică, condițiile sunt mai proate decât într-o sală polivalentă din România, iar iluminatul e foarte slab.

Citește și: Informații incendiare! Cu cine s-ar fi RECĂSĂTORIT Dana Grecu, la doar o lună de la divorțul de Bogdan Grecu

”O idee despre desfasurarea finalei de la Shenzhen dintre Simona Halep si Katerina Siniakova.
Filmarile cu telefonul nu permit o calitate mai buna sau o vedere mai ampla a terenului deoarece spectatorii sunt limitati in pozitionare.”, e mesajul de pe pagina oficială a fanilor lui Halep.

Halep şi Siniakova vor fi adversare şi în finala de dublu, care va avea loc după cea de simplu, tot în sală. Perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numărul 1, va întâlni în ultimul act echipa Simona Halep/Irina Begu.

Citește și: Războiul dintre Andreea Berecleanu și directorul TVR s-a stins: Ce a decis instanța înainte de Crăciun .

Sursa: Simona Halep Band

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.