Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un actor celebru îl desființează pe Tudor Chirilă:'Oamenii se tem. Mai are antecedente în teatrul de Comedie'

www.apropotv.ro
Tudor Chirilă Vocea României

Actorul  Vladimir Găitan a vorbit la România TV despre Tudor Chirilă. El susține că actorii se simt timorați de Chirilă și au ieșit să protesteze împotriva Guvernului la cererea acestuia.

Citește și: Inculparea lui Kovesi ajunge în Financial Times: Plasarea sub control judiciar ar putea să îi diminueze șansele să devină procuror-șef european

"La Teatrul de Comedie nu poţi să mai ajungi, pentru că există Tudor Chirilă, care şi-a scos toţi colegii din distribuţia în care el joacă rolul principal, le-a spus: Luaţi hârtiile astea, iar acum protestăm! Probabil ca urmare a autorităţii lui şi faptul că e cunoscut ca un tip violent şi foarte agresiv, oamenii au ieşit. Liderii se nasc din această atitudine. Şi au ieşit în faţa teatrului demonstrând, neştiind pentru ce.

Actorii sunt timoraţi de acest copil (n.r. - Tudor Chirilă), dovadă că la o zi după l-a umplut p-ăla de sânge (n.r. - scandalul de miercuri, când Tudor Chirilă a pălmuit un bărbat în Piaţa Charles de Gaulle) şi mai are antecedente în teatrul de Comedie. Oamenii se tem.

Habar n-au pentru ce protestează, mi-au şi spus: Vladimire, a fost aşa, o chestie, am ieşit, îmi pare rău. Le-am zis: Da v-aţi gândit că poate mâine-poimâne o să staţi în faţa teatrului cum stăteau înainte gărzile muncitoreşti şi o să întrebaţi opţiunile politice ale spectatorilor. Şi dacă nu sunt pe opţiunea voastră, le dai şi două perechi de palme, că aşa aţi văzut la liderul vostru, şi nu-i lăsaţi să intre în sală. O să ajungem şi la momentul ăsta", a spus actorul Vladimir Găitan la România TV.

Citește și: Cozmin Gușă, teorie incendiară: Ce i se întâmplă lui Kovesi este răzbunarea lui Dragnea pe americani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.