Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adăpost de animale din Germania publică pe Tinder profilul animalelor abandonate în speranţa că își vor găsi stăpâni

caine si pisica

Un adăpost din Germania a recurs la o nouă metodă pentru a le găsi câte un cămin animalelor abandonate pe care le găzduieşte: publică profilul acestora pe aplicaţia de întâlniri Tinder, în speranţa că persoanele singure, aflate în căutarea unui partener de viaţă, s-ar putea mulţumi cu tovărăşia unui câine sau a unei pisici, relatează Reuters miercuri.

Asociaţia pentru protecţia animalelor din Munchen (Tierschutzverein München) a apelat la o agenţie de publicitate pentru a realiza fotografii de înaltă calitate cu 15 animale, printre care se numără şi o felină alb cu negru pe nume Captain Kirk, a cărei poză a fost publicată pe aplicaţia Tinder, potrivit Agerpres.ro.

Jillian Moss, reprezentanta adăpostului de animale, a declarat că mai multe persoane şi-au exprimat interesul pe Tinder şi au aranjat deja o ''primă întâlnire''.

''Răspunsul este uluitor, explodează peste tot'', a spus ea.

După ce măsurile de izolare impuse în contextul pandemiei de coronavirus au condus la o creştere a numărului de persoane care au devenit proprietare de animale de companie, militanţii pentru bunăstarea necuvântătoarelor au avertizat asupra riscului ca multe dintre acestea să fie abandonate odată cu ridicarea restricţiilor.

''Sperăm că aceste animale vor găsi cu adevărat un nou partener, o pereche 'perrrfectă' pe termen lung, nu doar pentru câteva săptămâni'', a spus Benjamin Beilke, care coordonator de comunicare pe Tinder.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.