Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adevărat arsenal a găsit poliția haitiană asupra unui grup de turiști: Anchetatorii nu exclud ca grupul să fi urmărit înlăturarea președintelui

www.agerpres.ro
Haiti, lume

Poliţia haitiană a arestat un grup de cetăţeni străini, inclusiv americani, înarmaţi cu arme semiautomate, potrivit unor informaţii publicate luni de ziare haitiene, sporind incertitudinea din această ţara săracă din Caraibe după mai mult de o săptămână de proteste antiguvernamentale, relatează Reuters, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’

Potrivit ziarului haitian Le Nouvelliste, şapte străini şi un haitian erau în grupul arestat de poliţie duminică noapte. Poliţia a găsit puşti, pistoale, drone şi telefoane prin satelit în vehiculul lor, scrie ziarul.

Alte media au relatat că mai mulţi bărbaţi sunt cetăţeni ai SUA şi unul este sârb.

Din 7 februarie, mii de demonstranţi au cerut preşedintelui Jovenel Moise să demisioneze şi o anchetă independentă privind fondurile PetroCaribe, un program prin care Venezuela furnizează petrol statului Haiti la preţuri mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.