Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adolescent de 14 ani a fost salvat de pompieri, după ce un perete a căzut peste el în timpul unei demolări

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

- Un adolescent de 14 ani din comuna Ţifeşti a fost salvat de pompierii vrânceni, după ce un perete a căzut peste el în timpul demolării unei construcţii, a informat vineri Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Vineri, 17 iulie, în jurul orei 12,10, un apel la numărul unic de urgenţă 112 semnala faptul că, în comuna Ţifeşti, un copil de 14 ani a fost surprins sub un perete căzut peste el. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă două echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Pompierii, în cooperare cu SVSU Ţifeşti, au acţionat, cu ajutorul accesoriilor din dotare, pentru extragerea victimei. Copilul a fost scos de sub dărâmături în stare de conştientă, prezentând multiple leziuni", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alina Bica, declarații-bombă în fața judecătorilor italieni (presă) .

Copilul a primit primul ajutor la faţa locului şi, ulterior, a fost preluat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, Paula Enache, peretele s-ar fi dărâmat peste copil în timpul unor lucrări pentru demolarea unei construcţii, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.