Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adolescent de 15 ani, aflat sub influenţa alcoolului, a fost prins de poliţişti conducând o mașină furată

Un băiat în vârstă de 15 ani din municipiul Roman a fost prins de poliţiştii rutieri în timp ce conducea, marţi, un autoturism pe drumul judeţean 207B, în localitatea Cordun, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că în autoturism se mai afla un minor, în vârstă de 17 ani, din judeţul Vaslui.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că autoturismul aparţine unei tinere de 21 de ani, din Horia, care la data de 25 octombrie 2021 se afla în vizită la domiciliul minorului de 17 ani. În timp ce aceasta dormea, minorul de 15 ani ar fi sustras autoturismul, după care s-ar fi deplasat pe raza localităţii Cordun", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.