Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adolescent de 15 ani din Dolj este cercetat de polițiști după ce a ucis un câine: Deși animalul era legat, băiatul l-a 'snopit' cu o rangă

twitter.com
caine

Un adolescent în vârstă de 15 ani este cercetat de poliţiştii doljeni după ce a omorât câinele din gospodărie, lovindu-l cu o rangă, deşi animalul era legat. Băiatul a explicat oamenilor legii că patrupedul ar fi mâncat mai mulţi pui de găină şi ar fi devenit agresiv, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini cu un tânăr care pare să ucidă un câine.

Citește și: Ion Cristoiu prezintă cele 'două instituții care nu s-au lăsat șantajate de regimul Iohannis': 'CCR și Avocatul Poporului'

Astfel, într-un filmuleţ postat pe o reţea de socializare se observa cum un tânăr loveşte cu o rangă câinele din gospodărie, care era legat, până când acesta moare.

În urma cercetărilor efectuate, politistii au identificat persoana în cauză, un băiat de 15 ani, din Desa, care ar fi comis fapta respectivă la data de 12 aprilie, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale.

El a povestit poliţiştilor că a făcut acest gest deoarece câinele ar fi mâncat prea mulţi pui de găină şi ar fi devenit agresiv.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.