Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adolescent de doar 15 ani a fost tâlhărit în plină stradă: doi suspecți au fost reținuți

catuse politie

Poliţiştii din judeţul Mureş au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată şi au reţinut două persoane care sunt bănuite că au atacat un adolescent pe stradă şi i-au furat banii, relatează Agerpres.

"La data de 2 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au desfăşurat două percheziţii domiciliare la locuinţele a două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii a reieşit că, în seara zilei de 27 august, un bărbat de 34 de ani şi un tânăr de 15 ani, ambii din Reghin, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate, ar fi deposedat, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, un tânăr de 15 ani, din municipiul Reghin, de suma de 600 de lei", a anunţat, joi, Inspectoratul General al Poliţiei Române, într-un comunicat de presă.

Potrivit IGPR, în urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe mijloace de probă, în vederea continuării cercetărilor.

"În baza probatoriului administrat, la aceeaşi dată, faţă de cei în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin", a precizat IGPR.

Citește și: Reformă 'eficientă' la stat: cu pierderi de peste 30 mil. lei, Romaero vrea să renunțe la repararea avioanelor din anii '70-'80 ca să le repare pe cele din 1990

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.