Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adolescent din Vaslui l-a snopit în bătaie pe un bărbat

ziarexclusiv.info
bataie pumn

Un adolescent de 16 ani, reţinut de poliţişti după ce a agresat un bărbat care îi atrăsese atenţia pentru că arunca cu petarde, a fost arestat preventiv, joi, pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, informează Agerpres.

Potrivit IPJ, incidentul s-a petrecut luni, 11 ianuarie. Bărbatul agresat se afla pe o stradă din municipiul Vaslui când adolescentul a aruncat o petardă, i-a atras acestuia atenţia că au trecut sărbătorile şi că are un copil care se sperie de zgomotul puternic, moment în care a fost lovit cu pumnii, a căzut la pământ şi apoi a fost lovit cu picioarele, suferind o fractură de femur.

El a fost găsit în stradă de soţia sa şi transportat ulterior la spital, reprezentanţii unităţii medicale fiind cei care au anunţat Poliţia.

Citește și: Tensiune la Guvern! Ministrul Culturii acuză că a făcut treaba Ministerului Economiei: 'Am blocat practic jumătate din personal'

Victima a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită 95-100 de zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.