Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un al cincilea film din franciza John Wick în pregătire, după succesul ultimului capitol

JOHN WICK 4

Franciza „John Wick”, care tocmai a depăşit un miliard de intrări în toată lumea, nu se încheie. La două luni după succesul celei de-a patra părţi, şi în ciuda finalului ce pare definitiv, un al cincilea capitol este în pregătire, potrivit news.ro.

Potrivit site-ului Comicbook, directorul studioului Lionsgate Joe Drake a confirmat vestea în acest weekend la o reuniune a acţionarilor săi: „Lucrăm la alte trei filme, între care „John Wick: Chapter 5” şi un serial, „The Continental”, care va fi difuzat în curând”.

„Şi aşa, construim acest univers, cu aceste cinci poveşti, şi ne dorim să se întâmple natural, să nu fie forţat. Dar poţi conta pe faptul că va exista o cadenţă constantă a filmelor John Wick care vor fi lansate”, a adăugat el.

„Explorăm acum alte orizonturi pentru franciză, nu doar în domeniul jocurilor video, ci uitându-ne la cât de repede am putea face spin-off-uri, televiziune, pentru a continua să extindem acest univers”, a conchis el.

Confruntat cu succesul global al francizei cu Keanu Reeves, Lionsgate dezvoltă „Ballerina”, un spin-off despre o asasină interpretată de Ana de Armas. Serialul spin-off „The Continental” va spune povestea hotelului care găzduieşte asasinii din lumea lui John Wick.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.