Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un al treilea agent al spionajului militar rus implicat în cazul Skripal, identificat de autorități: Care ar fi fost rolul bărbatului

Agerpres
skripal

Un al treilea agent al spionajului militar rus care a întreprins o misiune de recunoaştere înainte de otrăvirea fostului spion rus Serghei Skripal în oraşul britanic Salisbury a fost identificat de către poliţia anti-terorism şi serviciile de securitate, a relatat joi cotidianul Telegraph, transmite vineri agenţia Reuters, potrivit Agerpres.

Se bănuieşte că agentul rus a fost în Salisbury pentru a contribui la planul atacului împotriva lui Skripal, înainte ca doi colegi ai săi să introducă în Regatul Unit o cantitate din agentul neurotoxic cu care a fost otrăvit fostul spion, potrivit publicaţiei.

Citește și Primul termen în procesul în care mai multe femei din PSD cer daune unui site de satiră: Printre petenți, iubita lui Liviu Dragnea

Serghei Skripal şi fiica sa Iulia au fost otrăviţi în martie. Cei doi au fost găsiţi în stare de inconştienţă pe 4 martie pe o bancă din Salisbury.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.