Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un al treilea bărbat, reţinut pentru port de arme albe, după un conflict la un club din Mamaia

catuse politie
Descinderile au avut loc în judeţele Călăraşi, Ilfov şi municipiul Bucureşti, fiind vorba despre un dosar penal deschis după ce, în luna mai, a avut loc o altercaţie într-un club din staţiunea Mamaia, o persoană fiind rănită.

"Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv portul sau folosirea de obiecte periculoase fără drept, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au identificat un al treilea bărbat, de 27 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Acesta a fost depistat, în după amiaza zilei de ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, fiind condus la sediul Poliţiei staţiunii Mamaia, pentru audieri", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, în urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare.

Pe 25 mai, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciului Investigaţii Criminale, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Călăraşi, Ilfov, respectiv municipiul Bucureşti, fiind descoperite mai multe arme albe.

Doi bărbaţi au fost conduşi la audieri şi reţinuţi apoi, pentru 24 de ore, ulterior fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În dimineaţa zilei de 14 mai, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din staţiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul braţului.

Din cercetările efectuate a reieşit că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-au bruscat pe un bărbat de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-a agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.