Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un alt caz de malpraxis la Bagdasar Arseni din Capitală

Bucuresti FM
Spital Bagdsar

Aurelian Iosifescu fusese internat la Spitalul "Bagdasar Arseni" pentru afecţiuni la coloană, după ce, în timp ce îşi ajuta un vecin, a căzut în cap de la mai bine de doi metri şi jumătate înălţime, din remorca unui tractor.

Operaţia la coloană a decurs bine, iar Doiniţa Iosifescu, soţia lui Aurelian, a crezut că recuperarea va fi rapidă. Bărbatul a început, însă, să facă febră şi diaree, semne ale unei infecţii puternice. Potrivit certificatului constatator al decesului, una dintre cauze a fost infectarea cu clastridium difficile.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", dr. Florin Bica, a declarat, pentru Mediafax, că, în conformitate cu normele în vigoare, toate informaţiile privind starea pacientului sunt confidenţiale, astfel încât nu poate prezenta situaţia completă a pacientului fără acordul familiei.

"Menţionăm faptul că probele biologice recoltate pacientului I.A. şi analizate la Institutul , pe perioada internării, nu au confirmat prezenţa bacteriei Clostridium Difficille", a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.