Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un alt fotbalist de la Real Madrid are probleme cu legea. Luka Modric intră în atenția fiscului spaniol

Luka Modric

Luka Modric (33 de ani) are probleme cu fiscul din Spania. Procuratura iberică îl acuză pe mijlocaşul croat, vicecampion mondial în vară la turneul final din Rusia, că nu şi-a declarat veniturile din 2012, anul în care a semnat cu Real Madrid informează news.ro.

În 2012, Modrici a semnat pentru Real în luna august și a mai fost în atenţia fiscului spaniol, pentru că nu şi-a declarat veniturile provenite din drepturile de imagine în 2013 şi 2014. Modric a plătit deja 2,1 milioane de euro către autorităţile din Spania.

Nu e primul fotbalist de la Real, sau care a jucat în trecut la Madrid, care să aibă probleme cu fiscul. Cristiano Ronaldo, Mesut Ozil, Marcelo, Iker Casillas, Pepe, Ricardo Carvalho sau Xabi Alonso suferind de pe urma reglării de conturi cu Fiscul spaniol. Cristiano Ronaldo a primit chiar o pedeapsă cu închisoarea, pe care nu a executat-o deoarcere sentinţa era mai mică de doi ani, iar în Spania pedepsele cu închisoarea mai mici de 24 de luni se dau cu suspendare. S-a zvonit, înainte şi după plecarea lui Ronaldo de la Madrid, că acesta e unul din motivele pentru care a ales să plece la Juventus, în vară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.