Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un alt social-democrat a demisionat - Gabriel Ispas a anunțat că se înscrie în partidul lui Victor Ponta

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Gabriel Ispas, fost secretar de stat in Ministerul Educației in guvernul Tudose, demisioneaza din PSD si se inscrie in partidul lui Victor Ponta, Pro România.

“La un moment dat, îți pui întrebarea dacă politicile pe care partidul din care faci parte și ale guvernului pe care îl susții mai au vreo legătură cu cetățenii. Când vezi că promovarea în funcții publice este o glumă sinistră, că în locul valorii se promovează impostura, incultura și dependența totală de șef, îți dai seama că lucrurile merg într-o direcție greșită”, a declarat Gabriel Ispas pentru Edupedu.ro.

Ispas spune ca s-a referit la “agentul guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene, continuând cu jumătate de guvern, cu președinta ANAF-ului, iar exemplele sunt atat de multe, încât e foarte greu să faci o sinteză și de multe ori nu nominalizez pe cineva ca să nu se simtă jigniți alții că nu sunt în panoplia vedetelor”.

Citeste si Bătaie la un magazin non-stop din București - Un bărbat a ajuns la spital/ Agresorii sunt căutați - VIDEO

Gabriel Ispas a fost demis din functia de secretar de stat dupa ce a fost pus sub invinuire in dosarul Cutezatorii. Ulterior, faptele in ceea ce il priveste au fost clasate.

Demisia lui Gabriel Ispas din PSD vine după ce mai multi parlamentari au parasit PSD. Printre acestia, Mihai Tudore si Georgian Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.