Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un american suspectat că şi-a ucis cei patru copii, arestat lângă Los Angeles

Agerpres - Reuters
sua police

Un individ suspectat că şi-a ucis cei patru copii şi pe bunica lor a fost reţinut luni lângă Los Angeles (statul american California), a anunţat poliţia locală, notează AFP, potrivit Agerpres.

Cei patru copii, dintre care cel mai mare avea doar 12 ani, şi bunica lor au fost găsiţi morţi la domiciliul familiei din Lancaster, la circa 110 kilometri nord de Los Angeles.

Cele cinci victime au fost împuşcate în partea superioară a corpului, au precizat poliţiştii, avertizaţi de tragedie duminică seară.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...


Serviciile şerifului din comitatul Los Angeles au anunţat că luni dimineaţă l-au arestat pe tată, Germarcus David, în legătură cu aceste crimele. El a fost plasat în detenţie, cu o cauţiune stabilită la două milioane de dolari.

Individul, în vârstă de 29 de ani, este un agent de securitate căruia i-a fost anulat permisul de portarmă, potrivit jurnalului Los Angeles Times.

Crimele cu arme de foc sunt un flagel recurent în Statele Unite, unde puştile şi pistoalele sunt foarte răspândite şi uşor accesibile, în parte din cauza prevederilor Constituţiei care protejează dreptul cetăţenilor americani de a purta o armă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.