Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un an de la descoperirea primului caz de COVID în România! Ce mesaj transmite Dan Barna

Facebook
Dan Barna

La un an de la descoperirea primului caz de COVID-19 în România, vicepremierul Dan Barna spune că deja putem începe să ne gândim la cum va arăta lumea post-pandemie și ce avem de făcut pentru ca în viitor să avem resurse mai multe și mai bine administrate pentru a limita efectele unor alte crize.

Barna spune că prioritatea numărul unu în România este creșterea economică și trebuie să ne gândim cum va arăta lumea post-pandemie.

„Fără un avans serios al economiei nu putem spera la mai multă prosperitate, mai multe locuri de muncă și mai multe oportunități pentru valorificarea potențialului creativ al românilor. De aceea, bugetul care se discută acum în Parlament este unul al investițiilor și dezvoltării”, scrie Dan Barna, pe Facebook.

Florin Cîțu răspunde criticilor din Parlament: Nu putem spune că bugetul României este mic

Cel mai important lucru, după un an de pandemie, adaugă vicepremierul, este „să arătăm că am învățat lecția și vom acționa în consecință”.

„Personal, sper că anul care s-a scurs ne-a învățat să fim mai atenți unii la alții și să avem grijă mai mare de aproapele nostru. Suntem diferiți, dar trăim împreună, în aceeași țară, în aceeași lume”, mai spune Dan Barna.

Dan Barna a trecut și el prin COVID-19, în timpul alegerilor generale, el neputând să își exercite votul în Sibiu, unde avea domiciliul și unde a și candidat, pentru un mandat de deputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.