Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al Auchan a murit la locul de muncă

Auchan
auchan

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, angajat al Auchan din Piteşti, a murit joi, după ce i s-a făcut rău la locul de muncă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunţat că un echipaj SMURD de prim ajutor calificat şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit pentru a acorda asistenţă medicală unei persoane care prezenta o stare de rău, scrie agerpres.ro.

"Paramedicii SMURD ajunşi la faţa locului au constat că persoana se afla în stop cardio-respirator şi au început manevrele de resuscitare. Bărbatul de 45 de ani, din păcate nu a răspuns acestor manevre, declarându-se decesul", au comunicat reprezentanţii ISU Argeş.

Poliţiştii din Piteşti au deschis o anchetă în acest caz.

"În jurul orei 18,00, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat a decedat la locul de muncă de la un centru comercial. În continuare, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale", se arată într-un comunicat transmis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform aceleiaşi surse, vor fi sesizaţi şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş cu privire la eveniment.

UPDATE

”Regretăm profund decesul colegului nostru, căruia i s-a făcut rău, iar apoi a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce era la magazin. În ciuda tuturor eforturilor de resuscitare făcute de angajații SMURD, chemați de urgență de angajații noștri, colegul nu a putut fi salvat.

Dumnezeu să îl odihnească, suntem alături de familie și colegi pentru a acorda suportul necesar.”, a precizat Maria Vulpași, director Auchan Găvana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.