Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al Consiliului Județean Prahova infectat cu noul coronavirus a murit; colegii acestuia au intrat în izolare la domiciliu

Inquam Photos / George Calin
covid coronavirus parlament

Un angajat al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova care era infectat cu noul coronavirus a decedat, mai mulţi colegi ai acestuia fiind în izolare la domiciliu, urmând să fie testaţi, informează Agerpres.

Preşedintele CJ, Bogdan Toader, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că persoana în cauză, angajat al Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene, a fost în concediu, iar în această perioadă s-a întâlnit cu sora sa care a venit din Spania.

În urma confirmării infectării cu noul coronavirus, mai mulţi angajaţi ai direcţiei cu care bărbatul a luat contact în ultimele două săptămâni au fost trimişi în izolare la domiciliu, urmând să fie testaţi.

"Conducerea Consiliului Judeţean Prahova, prin preşedintele Bogdan Toader, îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a domnului Ioan Dragomir, fost director general al Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova", se arată într-un mesaj postat, luni, pe pagina de Facebook a CJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.