Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al Teatrului de Stat Constanţa a fost confirmat cu COVID-19

SANADOR
testare covid

Un angajat al Teatrului de Stat Constanţa a fost confirmat cu COVID-19, acesta lucrând în atelierele de producţie ale instituţiei. Instituţia nu va programa spectacole în week-end-ul următor.

Teatrul de Stat Constanţa a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că unul dintre angajaţii săi a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Citește și: Robert Turcescu îi desființează pe Vlad Voiculescu și pe Dacian Cioloș: ‘Țineți minte cuplul ăsta, că sunt Tovarășul și Tovarășa vremurilor noi’

“Unul dintre angajaţii teatrului, din atelierele de producţie, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Persoana respectivă nu are nicio atribuţie şi niciun prilej de a intra în contact cu publicul. Cu toate acestea, Teatrul de Stat Constanţa nu va programa spectacole în următorul week-end, pentru a evita orice pericol de contaminare”, a anunţat conducerea teatrului.

Aceasta a precizat că la spectacolele din week-end-ul trecut au fost luate toate măsurile de siguranţă, precizând că nu sunt motive să se creadă că ar fi fost posibilă o contaminare.

“Dorim să îi asigurăm pe toţi spectatorii noştri că, la spectacolele din weekend-ul anterior, toate măsurile de siguranţă au fost aplicate, conform legii – spaţiile au fost nebulizate (dezinfectate cu aparatură şi substanţe atestate), circuitele de acces au fost respectate strict, astfel încât avem motive să credem că nicio contaminare nu ar fi fost posibilă. Vă informăm că am anunţat cu celeritate autorităţile competente despre cazul apărut şi vă vom ţine la curent cu toate evoluţiile ulterioare şi cu programul Teatrului de Stat Constanţa”, a mai anunţat instituţia de cultură.

Citește și: Poliția, reacție de ultimă oră: Ce se întâmplă cu fetele care au lovit și batjocorit o altă adolescentă – Amenzi aplicate părinților

De la începutul pandemiei, în judeţul Constanţa au fost confirmate aproape 1.900 de cazuri de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.