Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al unei școli din Iași a fost diagnosticat cu COVID-19. Școala va rămâne închisă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Un mecanic al Şcolii „Titu Maiorescu” din Iaşi a fost confirmat pozitiv cu infecţia cu noul coronavirus. Din acest motiv, școala nu se deschide, iar pregătirile pentru bacalaureat şi evaluarea naţională se fac online.

Elevii unei şcoli din Iaşi vor face în continuare pregătire online pentru bacalaureat şi evaluarea naţională, după ce un mecanic al școlii a fost depistat pozitiv la infecţia cu noul coronavirus, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ludovic Orban, după fotografia de la Guvern: Am comis o greșeală! Nu mă interesează cine a făcut poza

„Soţia unui angajat din categoria personalului auxiliar, angajat al unităţii Titu Maiorescu, a fost confirmată pozitiv. Soţia nu lucrează la unitatea şcolară, lucrează la o unitate din muncipiul Iaşi. În această perioadă domnul respectiv s-a aflat în contact cu toţi colegii lui, evident, pe toată această perioadă, pentru a pregăti unitatea şcolară din perspectiva atât a pregătirii pentru examenele de bacalaureat şi evaluare, cât şi pregătirea pentru cadrele didactice care urmau să vină să încheie mediile", a declarat Laviniu Lăcustă, preşedintele Uniunii Sindicatelor din Învăţământul Preuniversitar.

Toţi angajaţii şcolii care au intrat în contact cu mecanicul au fost testaţi. Dintre cele 9 persoane, una a ieşit pozitivă.

Inspectoratul şcolar a decis ca la Şcoala „Titu Maiorescu” orele să se facă în continuare online. Deşi nu au intrat în contact cu soţul femeii infectate sau cu angajatul confirmat, şi cadrele didactice au fost testate şi se aşteaptă rezultatele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.