Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un apropiat al lui Liviu Dragnea, șocat de dezvăluirile lui Vanghelie: 'Sunt grave. Mă întreb de ce nu a spus atunci'

curentul.info
dumitru buzatu

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, consideră că nimeni nu poate avea un etalon ori o măsură a adevărului celor spuse de Marian Vanghelie, fiind de părere că afirmaţiile acestuia trebuie verificate, dată fiind gravitatea lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat cum comentează afirmaţiile lui Marian Vanghelie despre oamenii din PSD care ar fi trebuit arestaţi, Dumitru Buzatu a spus că aceste dezvăluiri ar fi trebuit făcute publice în momentul în care s-au întâmplat faptele.

„Eu am o singură nedumerire în momentul de faţă legată de astfel de declaraţii şi anume faptul că, dacă oamenii aceştia au ştiut lucrurile respective, aveau relevanţă publică şi atunci. Mă întreb de ce nu au făcut acest lucru atunci, pentru că dacă spusele lor sunt adevărate, sau parţial adevărate, poate multe aspecte ar fi putut fi evitate. Nu există un criteriu de selecţie şi, în momentul de faţă, la mulţimea de informaţii care au invadat spaţiul public, cred că nimeni nu poate avea un etalon, o măsură a adevărului celor spuse. Dată fiind gravitatea unor afirmaţii, ele trebuie verificate”, a spus Buzatu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.